בסיר רחב ושטוח, על אש בינונית ועל חצי ס"מ מים, נאדה את הבצל עד שיחליף צבע והמים יתאדו.
אולי אחת האכזבות הכי קשות בגינה, היא לראות את הצמחים היפיפיים של העגבנייה נעצרים פתאום במקום
משתתפים (4-6 מנות) : חופן גדול (150 – 200 גרם) שעועית צהובה טרייה חופן גדול (150 – 200 גרם) שעועית סגולה טרייה 2-3 שיני שום – פרוס לפרוסות דקות 2- 3 כפות שמן זית לוויניגרט: 2 כפות חרדל טבעי 1/3 כוס מיץ לימון 1/3 כוס שמן זית 1 כף חומץ אורז (או אחר) חופן גבעולי שמיר
טלפון: 054-4645494
כל הזכויות שמורות © לתורהטבע / תורה טבע – סדנאות ואירועים טבעיים, משלוח ארגז אורגני הביתה, לימוד אכילה נכונה