בלוג

תבשיל שעועית לבנה וירקות כתומים

בסיר רחב ושטוח, על אש בינונית ועל חצי ס"מ מים, נאדה את הבצל עד שיחליף צבע והמים יתאדו.

וירוס בעגבנייה למתחילים

אולי אחת האכזבות הכי קשות בגינה, היא לראות את הצמחים היפיפיים של העגבנייה נעצרים פתאום במקום

תרמילי שעועית ברוטב וויניגרט

משתתפים  (4-6 מנות) : חופן גדול (150 – 200 גרם) שעועית צהובה טרייה חופן גדול (150 – 200 גרם) שעועית סגולה טרייה 2-3 שיני שום – פרוס לפרוסות דקות 2- 3 כפות שמן זית לוויניגרט: 2 כפות חרדל טבעי 1/3 כוס מיץ לימון 1/3 כוס שמן זית 1 כף חומץ אורז (או אחר) חופן גבעולי שמיר