בלוג

ברוקולי למתחילים

ירק שבריא לאהוב, אבל לא מוכר מספיק. קצת רקע וכמה דברים בסיסיים שכדאי לדעת,

מטבל סויה וג'ינג'ר חרפריף

משתתפים:  כמות לקערית 1/2 כוס רוטב סויה משובח מיץ מחתיכת ג'ינג'ר באורך 10 ס"מ 1 כף שמן סומסום קלוי 1 כף רכז תפוחים 2 שיני שום כתושות פלפל חריף אחד שבור (אם רוצים שורף) 1/4 כוס מים הכנה: נמזוג את הסויה והמים לסיר קטן ונחמם על להבה נמוכה, 5 דקות. נוסיף את מיץ הג'ינג'ר ואחריו

מטבל בצל אדום

משתתפים:  כמות לקערית 1 בצל אדום גדול מיץ מלימון אחד בינוני כף רכז תפוחים, או כל ממתיק טבעי אחר כף ממרח חרדל 1/4 כוס שמן זית 1/4 כפית מלח הכנה: נחתוך את הבצל לפרוסות דקות ונניח בקערה. נוסיף את יתר המשתתפים ונטחן, בבלנדר או בבלנדר מוט, עד שמתקבל מרקם חלק.