משתתפים והכנות: (6 מנות)
2 כוסות שעועית לבנה מבושלת ורכה
2 כוסות דלעת חתוכה לקוביות
1 בטטה בינונית, חתוכה לקוביות
2 בצלים גדולים, קצוצים דק
4 עלי מנגולד ללא השידרה, קצוצים לרצועות
1 כוס (לא דחוסה) עלי נענע קצוצים
2 שיני שום
2 עגבניות בשלות, מקולפות וקצוצות
שמן זית מלח ולימון
2 כוסות מים בערך
בישול: (60-50 דקות)
בסיר רחב ושטוח, על אש בינונית ועל חצי ס"מ מים, נאדה את הבצל עד שיחליף צבע והמים יתאדו.
נוסיף כף שמן זית, נערבב ונוסיף את הדלעת, הבטטה והמנגולד. נערבב קלות.
נוסיף כוס מים, נכסה ונבשל על להבה נמוכה עד שהירקות מתרככים, 25-20 דקות.
נוסיף את השעועית, העגבניות, השום והנענע ונערבב בזהירות. נתבל במלח לפי הטעם והכמות ועוד טיפה שמן זית.
נבשל יחד כחצי שעה. לפני ההגשה נוסיף לימון.