בלוג

גידול כרשה

כרשה, פורי, לוף, פרסה והרשימה ממשיכה ירק עם הרבה שמות שמקבל המון יוקרה והערכה – הרבה בזכות המוניטין שנוצר לו במטבח הצרפתי, בשל הטעם העדין והשילוב המושלם עם החמאה. אבל זה לא רק הצרפתים, בכל העולם אוהבים את הכרשה. אין מטבח שמכבד את עצמו, ביתי או מוסדי, שלא מציב את הכרשה במקום מרכזי, וגם אצלנו,

בעיות משקל

כששוכרים רכב בחו"ל, מקווים ששום דבר לא יקרה בדרך. זה שלא צריך לטפל ולא צריך לבדוק כלום, זה חלק מהנוחות של השכרת רכב. בייחוד כשאין שפה ואין ממש עם מי לדבר.

ביקור במקורות האיבר

אין מקום טוב כמו הדלתא להכיר בו את הנהר. כל מה שזורם, בסופו של דבר אליה נאסף. יש בה את כל העקבות, כמו דלת של בית, כל מה שיוצא וכל מה שנכנס משאיר עליה סימן.