חנות חנות עגלה לתשלום
  • בית
  • חזרה בתזונה
  • מורשת
    • מה זה מורשת?
    • ארגז מורשת אורגני הביתה
  • חנות
  • מתכונים
  • מגזין
    • יומן מטבח
    • פקיעין
    • מצב השוק
    • פינה למגדלים
    • סיפורים מהחיים
  • ממליצים
  • אודות
  • צרו קשר
תורהטבע תורהטבע
  • בית
  • חזרה בתזונה
  • מורשת
    • מה זה מורשת?
    • ארגז מורשת אורגני הביתה
  • חנות
  • מתכונים
  • מגזין
    • יומן מטבח
    • פקיעין
    • מצב השוק
    • פינה למגדלים
    • סיפורים מהחיים
  • ממליצים
  • אודות
  • צרו קשר
  • בית
  • חזרה בתזונה
  • מורשת
    • מה זה מורשת?
    • ארגז מורשת אורגני הביתה
  • חנות
  • מתכונים
  • מגזין
    • יומן מטבח
    • פקיעין
    • מצב השוק
    • פינה למגדלים
    • סיפורים מהחיים
  • ממליצים
  • אודות
  • צרו קשר
ראשי » בלוג » מרק מתוק

מרק מתוק

משתתפים
כמות שווה של הירקות הבאים:
גזר
בצל
דלעת או קישוא
כרוב ירוק

הכנה:
1.להניח בסיר את הירקות החתוכים
לכסות במים – בערך פי -4 מכמות הירקות
לכסות את הסיר ולהביא לרתיחה על להבה גבוה.
כשרותח , ננמיך להבה ונמשיך לבשל כ- 20 דקות.

2. נוריד מהכירה , נסננן את הירקות מהנוזלים ונעביר לכלי .
את הירקות שסיננו ניתן לצרף לכל תבשיל = למשל, להכין מהם מרק ירקות מהיר.
כשהנוזל קריר דיו , נעביר למקרר . ניתן לשמור את מי המרק כ- 4 ימים ולפעמים יותר.

3. בכל פעם שנרצה לשתות מהנוזל המתוק, נמזוג את הכמות הרצויה לכוס ונניח לנוזל להגיע לטמפ' החדר, או שנחמם ונשתה חם .
לא כדאי לשתות את הנוזל ישירות מהמקרר.
מומלץ לשתות את הנוזל פעם פעמיים ביום לפי הצורך

פורסם ב: מתכונים

השארת תגובה

ביטול

יצירת קשר

טלפון: 054-4645494

כל הזכויות שמורות © לתורהטבע / תורה טבע – סדנאות ואירועים טבעיים, משלוח ארגז אורגני הביתה, לימוד אכילה נכונה

וויזי שיווק באינטרנט