חנות חנות עגלה לתשלום
  • בית
  • חזרה בתזונה
  • מורשת
    • מה זה מורשת?
    • ארגז מורשת אורגני הביתה
  • חנות
  • מתכונים
  • מגזין
    • יומן מטבח
    • פקיעין
    • מצב השוק
    • פינה למגדלים
    • סיפורים מהחיים
  • ממליצים
  • אודות
  • צרו קשר
תורהטבע תורהטבע
  • בית
  • חזרה בתזונה
  • מורשת
    • מה זה מורשת?
    • ארגז מורשת אורגני הביתה
  • חנות
  • מתכונים
  • מגזין
    • יומן מטבח
    • פקיעין
    • מצב השוק
    • פינה למגדלים
    • סיפורים מהחיים
  • ממליצים
  • אודות
  • צרו קשר
  • בית
  • חזרה בתזונה
  • מורשת
    • מה זה מורשת?
    • ארגז מורשת אורגני הביתה
  • חנות
  • מתכונים
  • מגזין
    • יומן מטבח
    • פקיעין
    • מצב השוק
    • פינה למגדלים
    • סיפורים מהחיים
  • ממליצים
  • אודות
  • צרו קשר
ראשי » בלוג » פסטו פטרוזיליה חרדל

פסטו פטרוזיליה חרדל

משתתפים:

זר גדול של גבעולי פטרוזיליה
2 שיני שום כתושות
1/2 כוס שמן זית
1 כף חרדל
מיץ מחצי לימון
מעט מלח

הכנה:

שוטפים את העלים היטב מאבק ובוץ ומניחים במסננת גדולה לניקוז המים. בינתיים מקלפים וכותשים את השום.
קוצצים מעט את העלים כדי שישבו בנוחות במעבד מזון. מוסיפים את החרדל והשום וסוגרים את המכסה.
מתחילים לרסק ובהדרגה מוזגים פנימה את השמן, עד שנוצר ממרח חלק ואחיד. מוסיפים מעט מלח ומערבבים ואז פותחים את המכסה וטועמים.
אם סמיך מדי מוסיפים לימון. אם דליל מדי מוסיפים שמן זית. אם טעים לא עושים כלום. מאחסנים בקופסה או צנצנת ושומרים בקירור. יישמר שבועיים שלושה בקלות והרבה יותר במקפיא.

מתכון לפסטו פטרוזיליה

פורסם ב: מתכונים

השארת תגובה

ביטול

יצירת קשר

טלפון: 054-4645494

כל הזכויות שמורות © לתורהטבע / תורה טבע – סדנאות ואירועים טבעיים, משלוח ארגז אורגני הביתה, לימוד אכילה נכונה

וויזי שיווק באינטרנט