חנות חנות עגלה לתשלום
  • בית
  • חזרה בתזונה
  • מורשת
    • מה זה מורשת?
    • ארגז מורשת אורגני הביתה
  • חנות
  • מתכונים
  • מגזין
    • יומן מטבח
    • פקיעין
    • מצב השוק
    • פינה למגדלים
    • סיפורים מהחיים
  • ממליצים
  • אודות
  • צרו קשר
תורהטבע תורהטבע
  • בית
  • חזרה בתזונה
  • מורשת
    • מה זה מורשת?
    • ארגז מורשת אורגני הביתה
  • חנות
  • מתכונים
  • מגזין
    • יומן מטבח
    • פקיעין
    • מצב השוק
    • פינה למגדלים
    • סיפורים מהחיים
  • ממליצים
  • אודות
  • צרו קשר
  • בית
  • חזרה בתזונה
  • מורשת
    • מה זה מורשת?
    • ארגז מורשת אורגני הביתה
  • חנות
  • מתכונים
  • מגזין
    • יומן מטבח
    • פקיעין
    • מצב השוק
    • פינה למגדלים
    • סיפורים מהחיים
  • ממליצים
  • אודות
  • צרו קשר
ראשי » בלוג » איזון בין דברים באוכל

איזון בין דברים באוכל

למה אומרים שאוכל טבעי זה לא רק שינוי תזונה אלא אורח חיים?

איזון בין דברים באוכל זה דבר שמעט מאד אנשים עושים באופן מודע, כי צריך בשביל זה הכרות טובה עם הטבע של הדברים. זאת אומרת, צריך ללמוד את ההשפעה.

איזון בין דברים מתרחש באופן טבעי בכל מקרה, כי הנפש היא חכמה. זה ביטוי לכושר הלמידה של מנגנון בלתי מודע, שיודע איך ליצור את הגירויים, כדי למשוך פנימה את הדברים ולשמור על היציבות עם הכי פחות מאמץ. אבל גם כשזה מתקיים ממילא, לבחירות שאנחנו עושים באוכל יש המון השפעה.

גם אלה עם מודעות גבוהה לאכילה נשענים כל הזמן על תבונה של התת-מודע ומשתדלים לא ליצור הפרעה. כי זה העיקר בעצם באוכל. הנפש היא חכמה.

יש לה הרבה יותר ניסיון וידע משיש לנו במודע, והיא יודעת להסתדר בעצמה. רק כשעושים בחירות עלובות ומפתחים הרגלים גרועים ביחס לאוכל, מתחילה להיווצר הפרעה. בייחוד כשזה נמשך לאורך זמן. בכך שנותנים לעצמנו בדיוק את מה שצריך מבחינת אוכל (לא פחות ולא יותר), אנחנו משתפים פעולה עם התבונה של הלא-מודע והולכים עם הטבע. הולכים עם הבריאה. נותנים לנפש לעשות את העבודה.

פורסם ב: יומן מטבח

השארת תגובה

ביטול

יצירת קשר

טלפון: 054-4645494

כל הזכויות שמורות © לתורהטבע / תורה טבע – סדנאות ואירועים טבעיים, משלוח ארגז אורגני הביתה, לימוד אכילה נכונה

וויזי שיווק באינטרנט