חנות חנות עגלה לתשלום
  • בית
  • חזרה בתזונה
  • מורשת
    • מה זה מורשת?
    • ארגז מורשת אורגני הביתה
  • חנות
  • מתכונים
  • מגזין
    • יומן מטבח
    • פקיעין
    • מצב השוק
    • פינה למגדלים
    • סיפורים מהחיים
  • ממליצים
  • אודות
  • צרו קשר
תורהטבע תורהטבע
  • בית
  • חזרה בתזונה
  • מורשת
    • מה זה מורשת?
    • ארגז מורשת אורגני הביתה
  • חנות
  • מתכונים
  • מגזין
    • יומן מטבח
    • פקיעין
    • מצב השוק
    • פינה למגדלים
    • סיפורים מהחיים
  • ממליצים
  • אודות
  • צרו קשר
  • בית
  • חזרה בתזונה
  • מורשת
    • מה זה מורשת?
    • ארגז מורשת אורגני הביתה
  • חנות
  • מתכונים
  • מגזין
    • יומן מטבח
    • פקיעין
    • מצב השוק
    • פינה למגדלים
    • סיפורים מהחיים
  • ממליצים
  • אודות
  • צרו קשר
ראשי » בלוג » אצבעות גרנולה

אצבעות גרנולה

כמות ל-20-15 עוגיות

2 כוסות שיבולת שועל
1.5 קמח כוסמין מנופה
1 כוס מיץ תפוחים –
או 1/2 כוס מייפל מהול עם חצי כוס מים
1/4 כוס נבט חיטה או שומשום כתוש
1 כוס דחוסה צימוקים או כל פרי יבש אחר – חתוך דק
1/4 כפית קינמון + תוספת לבזיקה מעל
1/2 כוס שמן חמניות
1/4 כוס אגוזים מכל סוג, לפי בחירה – קצוצים

1. לחמם תנור לחום בינוני (170 מעלות). לשמן תבנית אפייה רבועה.
2. לערבב את כל החומרים בקערה היטב.
3. להעביר את העיסה לתבנית האפייה, לשטח באחידות ולבזוק מעט קינמון מעל.
4. לאפות 30 דקות.
להוציא את התבנית מהתנור ולחתוך לפי רצונך – פסים, משולשים, ריבועים וכו'. יש לחתוך בזהירות רבה, כדי למנוע התפוררות.
כמו כן, מומלץ להניח לקירור מוחלט לפני שטועמים, אחרת… הכל יתפורר!!
5. להוציא מהתבנית ולהעביר לכלי יבש וסגור.
רצוי למתן את צריכת העוגיות האלו, בכדי לא להעיק על מערכת העיכול.

 

שיתוף
פורסם ב: מתכונים

השארת תגובה

ביטול

יצירת קשר

טלפון: 054-4645494

כל הזכויות שמורות © לתורהטבע / תורה טבע – סדנאות ואירועים טבעיים, משלוח ארגז אורגני הביתה, לימוד אכילה נכונה

וויזי שיווק באינטרנט
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל